Ytterligare fall av användning av varumärke utan tillstånd

Just nu cirkulerar ännu en bluffundersökning om svenska folkets resvanor. Avsändare sägs vara en organisation som använder varumärket ”United Mind”. United Minds, som är ett skyddat företagsnamn och varumärke (bl.a. genom firma- och varumärkesregistreringar) har inget med dessa undersökningar eller säljkampanjer att göra. 

Då United Minds inte har med undersökningen att göra har vi inte möjlighet att svara på vad som händer med uppgifter som privatpersoner lämnar i samband med dessa marknadsundersökningar.  

 

Tidigare S-tungviktare ansluter till Prime

Tidigare S-tungviktare ansluter till Prime

Politikveteranen Lotta Håkansson ansluter till Primes public affairs-avdelning från Hegeli Public Affairs. Hon har över 20 år av politiskt arbete inom Socialdemokraterna bakom sig, bland annat som kommunstyrelsens ordförande och oppositionsråd i Järfälla kommun. Hon tillträder på Prime den 17:e januari, där hennes arbetsuppgifter kommer gå ut på att bidra med politisk kompetens till byråns urban affairs-erbjudande.

Ny vd för United Minds – Thomas Areskoug ersätter Sofia Mankert som går till Vattenfall

Ny vd för United Minds – Thomas Areskoug ersätter Sofia Mankert som går till Vattenfall

Tidigare managementkonsulten Thomas Areskoug tar nu över som vd för strategi- och analysföretaget United Minds, systerbyrå till kommunikationsbyrån Prime. Nuvarande vd Sofia Mankert går efter drygt tio år inom företaget i mars vidare till Vattenfall som Vice President Corporate and Business Support och vice kommunikationsdirektör, en nyskapad roll med särskilt ansvar för att kommunikationen ska stötta och stärka Vattenfalls affär.