United Minds

News

News

Vice vd Jimmy Sandell rekryteras som kommunikationschef på Livsmedelsföretagen

Intresset för mat fortsätter att växa. Alla pratar om mat, har åsikter om mat och skriver om mat. Och allt fler vänder sig till Livsmedelsföretagen med frågor. Därför rekryterar Livsmedelsföretagen analys- och strategiföretaget United Minds vice vd Jimmy Sandell. 

- Utmaningen för en bransch- och arbetsgivarorganisation är att hålla ihop de många olika delarna av verksamheten och samtidigt vara snabbfotad, tydlig och modern. Vi är både en del av den svenska storindustrin och av den växande småskaliga matproduktionen. Vi arbetar med arbetsmiljö- och kollektivavtalsfrågor samtidigt som vi bevakar nya mat- och hälsotrender. Den bredden kräver mycket samordning. Därför är vi glada över att knyta till oss Jimmy Sandell som kommunikationschef, säger Livsmedelsföretagens VD Marie Söderqvist. 

- Det har varit mycket utvecklande att få jobba med en stor variation av kunder och uppdrag under min tid på Prime & United Minds. Men att nu dedikerat få jobba med livsmedelsfrågor, ett ämne som berör oss alla, känns både tillfredställande och inspirerande. Livsmedelsföretagen är en nytänkande och modern branschorganisation och det ska bli roligt att få använda mina erfarenheter från sju år på en av Sveriges mest prisbelönta byråer på nya sätt, säger Jimmy Sandell.


Kontakt:
Jimmy Sandell, tel: 073-355 06 07

 

Tycho Groth