United Minds

News

News

United Minds rekryterar Renée Lundholm

United Minds stärker sin närvaro i USA och rekryterar svensk-amerikanska handelskammarens mångåriga New York-chef som rådgivare

United Minds har under våren arbetat med att öka sin närvaro på den amerikanska marknaden. Nu knyter man till sig Renée Lundholm, avgående VD för svenska handelskammaren i New York, för att ytterligare växa sin affär.

Elias Nilsson, mångårig konsult på strategi- och analysföretaget United Minds har varit placerad i New York för att integrera United Minds erbjudanden i Weber Shandwicks produktportfölj.

– United Minds kompetens och metodik inom analys och strategi är unik inom nätverket. Vi och vår ägarkoncern ser stora möjligheter att integrera fler delar av vårt erbjudande i USA och vi känner att tiden är rätt för oss att ta det steget, säger Thomas Areskoug, VD United Minds.

För att hjälpa till att tydligare positionera United Minds på den amerikanska marknaden rekryteras Renée Lundholm, sedan 17 år VD för Svensk-amerikanska handelskammaren i New York.

– Renée har varit verksam i New York i över tre decennier, just med fokus på att hitta nya affärsmöjligheter. Med henne ombord känner vi stor tilltro till att satsningen kommer att bli framgångsrik, fortsätter Thomas Areskoug.

Renée Lundholm meddelade under våren sin avgång från rollen som VD för svensk-amerikanska handelskammaren i New York, en roll hon haft i sjutton år. Hon knyts till Prime & United Minds som industriell rådgivare, med uppdraget att bana väg för nya affärer på den amerikanska marknaden.

– Prime & United Minds har en omfattande och spännande kundlista och jag ser fram emot att få bidra till att hitta och skapa möjligheter för dem även här.

Renée Lundholm tillträder sin nya roll 1 juli 2017.

Tycho Groth